Inloggen
Winkelmandje

ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Garantie
Montage op afspraak
Trainingsschema
€ 599,00-33 %
€ 399,00
Zet op verlanglijstje
Laat u adviseren in één van onze winkels
Levertijd 5-10 werkdagen of wellicht voorradig in de Fitwinkels
Reviews
Gebaseerd op 1 review

Kies tijdens het afrekenen één van de onderstaande cadeaus.

Bidon Fitwinkel 750 ml
Butterfly ABS
Fitwinkel Mini Bal
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Nek
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Onderrug
Fitwinkel shaker
VirtuFit Speedrope / Springtouw Verstelbaar
Toevoegen aan favorieten
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Accessoires
 • Veel gestelde vragen
 • Reviews
 • Gerelateerde artikelen

Artikel omschrijving ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

De ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer gaat je zeker verrassen. 16 weerstandsniveaus zijn voor deze prijs uitzonderlijk. 8 wattage programma's en 8 calorieverbranding programma's zijn uniek.

Programma's en trainingsmogelijkheden


Meer programma's betekent meer variatie mogelijkheden in je training, maar uiteindelijk tellen alleen de programma's die bij jouw trainingsdoel passen. De 16 programma's van de 105 CSEi zijn ideaal als je gewicht wilt verliezen of je sportieve prestaties wilt verbeteren. 8 calorie verbranding programma's geven je professionele ondersteuning om effectiever af te vallen. Deze programma's begeleiden je naar een training intensiteit die je lichaam aanzet om calorieën te verbranden zonder je volledig uit te putten. Trainen met wattage programma's is een uitstekende manier om je prestaties te verbeteren. Deze programma's meten nauwkeurig de kracht die je genereert over een langere periode en sturen je aan om steeds een stapje verder te gaan. Deze programma's passen automatisch de weerstand aan. Door de 16 verschillende weerstandsniveaus worden de programma's uitdagend en afwisselend. Iedere weerstand wisseling gaat vloeiend en geruisloos met het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem.


Het display van de ProForm 105 CSEi crosstrainer

Je kiest je programma gemakkelijk op het display van de 105 CSEi. Druk herhaaldelijk op de knop voor calorieverbranding programma's of de knop voor wattage programma's tot je het juiste programma hebt geselecteerd. Als je geen van beide knoppen indrukt blijf je in de handmatige modus waarin je zelf de weerstand in stelt en verandert wanneer je daar behoefte aan hebt. Tijdens het sporten geeft de crosstrainer je inzicht in je snelheid, doelsnelheid, omwentelingen per minuut, weerstandsniveau, hartslag, afstand, wattage en calorieverbranding. Je hartslag wordt gemeten met de handsensoren, tenzij je een draadloze borstband draagt voor de hartslagmeting.

iFit enabled

Als je meer uit je crosstrainer wilt halen kies je voor iFit Live. De ProForm 105 CSEi is "iFit enabled", wat betekent dat hij een ingebouwde aansluiting heeft en je alleen nog een iFit abonnement nodig hebt. Dit abonnement schaf je aan op ifit.com of via een iFit Bluetooth Code. iFit Live is de grootste online fitness community ter wereld. Hier vind je mensen die meer willen sporten, mensen die iedere dag op hoog niveau sporten en professionele personal trainers die anderen helpen met motivatie om te sporten. Via iFit Live link je jouw fitnessapparaat aan dat van een andere gebruiker en houd je wedstrijden of loop je samen dezelfde route. Teken je eigen routes op Google Maps en loop met Google Streetview door je favoriete omgeving, overal ter wereld. Download onbeperkt programma's van gecertificeerde personal trainers zoals "America's Toughest Trainer" van Jillian Michaels en laat je motiveren door hun tips en commentaar. Probeer 3-wekelijkse of maandelijkse programma's die je iedere keer een nieuwe training sturen waardoor je langzaam je niveau omhoog zult werken. Bekijk adembenemende omgevingen zoals de Australische stranden, de Noorse fjorden of de tropische wandelroutes in Cambodja in de visuele training programma's. iFit motiveert, stimuleert en ontwikkelt je sportieve omgeving. Het is alsof je een personal trainer hebt die dag en nacht voor je klaar staat.

Overige mogelijkheden van de ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer


Je smartphone of tablet zet je in de houder waar hij altijd in het zicht blijft. In plaats van je smartphone of tablet, kun je hier ook je iPad of MP3 speler op kwijt. Sluit die aan op de muziekpoort van de crosstrainer om je eigen muziek uit de boxen te horen. Kies zelf je afleiding terwijl je op de extra grote pedalen staat en de soft touch upper body grips van de handpedalen vast hebt. Na het sporten verplaats je de CSEi 105 met de transportwielen zodat hij niet in de weg staat. Deze crosstrainer heeft stelvoeten om hem de volgende keer opnieuw waterpas te zetten.

Documenten

Specificaties ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Aantal programma's
Aantal programma's
Uit hoeveel trainingsprogramma's kun je kiezen?
16
Aantal weerstandsniveaus
Aantal weerstandsniveaus
Beschikt het apparaat over meerdere weerstandsniveaus? Dan kies je zelf hoeveel weerstand je wilt tijdens het sporten. Een doorlopende weerstand betekent dat je het niveau verandert met een draaiknop zonder vooraf ingestelde standen.
16
Aantal user programma's
Aantal user programma's
Hoeveel gebruikersprofielen kan het apparaat onthouden?
0
Aantal wattage programma's
Aantal wattage programma's
Wattage is de lichamelijke inspanning die je levert tijdens het trainen. Een Wattage programma past de weerstand aan om de inspanning constant te houden. Een apparaat met Wattage programma's is een ergometer.
8
Afmetingen (LxBxH)
Afmetingen (LxBxH)
wat zijn de afmetingen van het apparaat?
115 x 50 x 161 cm
Belastbaar gewicht
Belastbaar gewicht
Hoe zwaarder je bent, hoe meer je het fitness-apparaat belast. Let altijd op het maximale gebruikersgewicht en voorkom instabiliteit hebt bij het sporten. Daarbij geldt vaak ook dat een apparaat met een hoger maximaal gebruikersgewicht van betere kwaliteit is en veel duurzamer in gebruik is
130 kg
Borstband bijgeleverd
Borstband bijgeleverd
Word er een borstband bijgeleverd?
nee
Borstband mogelijkheid
Borstband mogelijkheid
Is er een mogelijkheid dat je met borstband kan trainen op het apparaat?
ja
Aantal Heart Rate Controlled programma's
Aantal Heart Rate Controlled programma's
Beschikt het fitnessapparaat over één of meerdere hartslagprogramma's? Dan is het mogelijk om met hartslagzones te trainen. Dit houdt in dat de weerstand automatisch aangepast wordt aan je hartslag. Zo kun je heel gericht trainen op bijvoorbeeld vetverbranding of het verbeteren van je conditie.
0
Ergometer
Ergometer
Een ergometer meet de kracht die je levert, uitgedrukt in wattage. Zo weet je precies hoeveel lichamelijke inspanning je moet leveren tijdens je training om een bepaald doel te behalen. Wanneer je terugkeert van een blessure heb je veel baat bij het trainen met een ergometer. Doordat je wattage inzichtelijk is, weet je precies hoe hard je traint en voorkom je overbelasting. Als je continu bezig bent om je prestaties te verbeteren kun je je doelen steeds verhogen.
Ja
Garantie thuisgebruik
Garantie thuisgebruik
Hoe lang is de garantie voor thuisgebruik?
3 jaar garantie aan huis
Gebruik
Gebruik
Hoe hoger het gebruik van een fitness-apparaat, hoe steviger en duurzamer het moet zijn. Bedenk goed dat het aantal gebruiksuren al snel oploopt als je de hometrainer met meerdere personen gebruikt. Thuis :1-2 uur per dag, max. 15 uur per week Semi-professioneel : 3-6 uur per dag, max. 40 uur per week Professioneel : onbeperkt gebruik
Thuis
Positie vliegwiel
Positie vliegwiel
Aan welke kant bevindt het vliegwiel?
Achter
Recovery test
Recovery test
Een recovery test, of hartslag herstel test, meet hoe snel je hartslag na een inspanning terug loopt naar je normale niveau
Nee
Roterende massa
Roterende massa
Wat is de roterende massa van het apparaat?
14 kg
Service aan huis
Service aan huis
Service aan huis is de periode dat een monteur bij problemen langs komt zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Service aan huis is soms korter dan de garantie.
3 jaar service aan huis
Stroomvoorziening
Stroomvoorziening
Het type stroomvoorziening dat een product nodig heeft. Meestal netstroom of batterijen.
batterijen, adapter optioneel
Type display
Type display
Met een display zijn al je gegevens tijdens en na het sporten af te lezen. Wanneer het fitness-apparaat over trainingsprogramma's beschikt, stel je deze via het display in. Soms is ook de weerstand via het display in te stellen.
LCD
Type lagersKogellagers
Verlicht display
Verlicht display
heeft het toestel een verlicht display?
Nee
Verstelbare voetsteunen
Verstelbare voetsteunen
zijn de voetsteunen van het toestel verstelbaar? Als ze verstelbaar zijn kun je op een prettiger manier trainen.
Nee
Waterpas afstelbaar
Waterpas afstelbaar
Is het toestel waterpas afstelbaar?
Ja
Weerstandsysteem
Weerstandsysteem
Er zijn 3 verschillende soorten weerstandsystemen bij crosstrainers een elektrische magneet, handmatige magneet en een inductie magneet. Een elektrische magneet wordt elektronisch versteld, een handmatige magneet met de hand en inductie is vergelijkbaar met een elektrische magneet. Deze reageert echter direct op weerstandswijzigingen en is kwalitatiever.
magnetisch
Gewicht fitness toestel
Gewicht fitness toestel
Wat is het gewicht van het fitness toestel?
33 kg
Hartslag meting
Hartslag meting
Heeft het toestel handsensoren, of een ontvanger voor een draadloze borstband, om de hartslag te meten?
ja
Kleuren display
Kleuren display
Heeft dit toestel een kleurenscherm?
Nee
MP3 ingang
MP3 ingang
beschikt dit toestel over een mp3 ingang?
Ja
Opklapbaar
Opklapbaar
Is het toestel opklapbaar?
Nee
Transportwieltjes
Transportwieltjes
Heeft dit toestel transportwieltjes?
Ja
Extra's
Extra's
Wat zijn de extra's van dit toestel?
Zachte handgrepen, extra grote anti-slip pedalen, iFit optie, Silent Magnetic Resistance
Gewicht vliegwiel
Gewicht vliegwiel
Wat is het gewicht van het vliegwiel?
14 kg
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van het product met de verpakking eromheen?
105 x 41,5 x 50 cm
Gewicht met verpakking
Gewicht met verpakking
wat is het gewicht van het product met de verpakking eromheen?
37 kg
Monitor weergave
Monitor weergave
Welke meetgegevens worden er weergegeven?
snelheid, doelsnelheid, RPM, weerstand, hartslag, afstand, calorie verbranding, wattage
Kleuren
Kleuren
De kleuren van het toestel.
Grijs, zwart, rood
Materialen
Materialen
Van welke materialen het toestel gemaakt is.
Metaal, kunststof
Bidonhouder
Bidonhouder
Beschikt het toestel over een bidonhouder?
Nee
Tablethouder
Tablethouder
Beschikt het toestel over een tablethouder?
Ja
Paslengte
Paslengte
Wat is de paslengte van het toestel?
40 cm
Verstelbare paslengte
Verstelbare paslengte
Is de paslengte verstelbaar?
Nee
Compatible met smartphone
Compatible met smartphone
Kun je (vaak met een app) met je telefoon verbinding maken naar je fitnessapparaat en gegevens uitwisselen
Ja
Connectivity
Connectivity
Heeft dit verbindingsmogelijkheden met andere apparaten, bijvoorbeeld via WiFi of Bluetooth?
BlueTooth, iFit Live optie
Ingebouwde speakers
Ingebouwde speakers
Heeft het apparaat ingebouwde speakers?
Ja
Anti-slip pedalen
Anti-slip pedalen
Heeft het apparaat pedalen met een anti-slip oppervlak?
Ja
Apps
Apps
Welke apps zijn er te gebruiken met dit fitnessapparaat?
iFIT
MerkProForm
CategorieCrosstrainer
EAN Code3558722000343
ArtikelcodePFIVEL15216
VerpakkingStuk(s)

Accessoires ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Gerelateerde artikelen ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

 • Milieuvriendelijk en slijtvast
 • 2 Jaar garantie
 • Voorkomt beschadigingen
€ 39,95 -25 % € 29,95
VirtuFit Universele Hartslagband

VirtuFit Universele Hartslagband

 • 5 kHz
 • Verstelbaar
 • Vochtbestendigd
€ 49,95 -40 % € 29,95

Reviews ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

10/10 1 reviews
Geplaatst op 28-10-2017

Ik ben heel blij met deze crosstrainer. Ik heb hem nog niet zo heel lang en ik merk dat ik al wat gewicht kwijt ben.

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Stel een vraag over ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer - Gratis trainingsschema

     

Aanmelden nieuwsbrief

Fitwinkel - SubFooter - Kettler
Fitwinkel - SubFooter - Gymstick
Fitwinkel - SubFooter - Lifefitness
Fitwinkel - SubFooter - Gorilla Wear
Fitwinkel - SubFooter - NordicTrack
Fitwinkel - SubFooter - Tunturi
Fitwinkel - SubFooter - Flow Fitness
Fitwinkel - SubFooter - VirtuFit
© 2017 Fitnessapparaat B.V. Alle rechten voorbehouden

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 29 individuele klant beoordelingen op Trustpilot

Fitwinkel - CopyFooter - iDeal
Fitwinkel - CopyFooter - Mistercashe
Fitwinkel - CopyFooter - Visa
Fitwinkel - CopyFooter - Mastercard
Fitwinkel - CopyFooter - Paypal
Fitwinkel - Copyfooter - AfterPay

Winkelmandje

Filter